Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, περιλαμβάνονται οι Αλέξανδρος Μαδούρας και Vaso Skalistira, , τα οποία χαμογελούν, εσωτερικός χώρος


Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

         
       Η Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Φθιώτιδας  σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το διήμερο 28-29/09/2018 την 5η Επιστημονική Διημερίδα Φυσικής Αγωγής στο φιλόξενο  και άρτια εξοπλισμένο αμφιθέατρο της Βιβλιοθήκης του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, παπούτσια και εσωτερικός χώρος    Η επιτυχής διοργάνωση κρίθηκε από την ομάδα των εισηγητών, που παρουσίασαν τα νέα δεδομένα στην αθλητική επιστήμη και έρευνα, καθώς και την μεγάλη συμμετοχή των συναδέλφων της Φθιώτιδας αλλά και όμορων νομών. Τις 2 αυτές ημέρες, παραβρέθηκαν περισσότερα από 160 μέλη  της Ένωσής μας, καθώς και πολλοί γονείς αθλητών, αθλητές και φίλοι του αθλητισμού.
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, γήπεδο μπάσκετ, παιδί και εσωτερικός χώρος   Δύο από τους πολύ αξιόλογους εισηγητές μας, ο κ. Καρφής Βασίλειος διδάσκων στη Σχολή Φυσικής Αγωγής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στην ειδικότητα των παραδοσιακών χορών και η κα. Καραγιάννη Όλγα πρώην διδάσκουσα στη Σχολή Φυσικής Αγωγής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσ/νικης στην ειδικότητα αντισφαίριση, σε μια σεμνή τελετή ανακηρύχτηκαν επίτιμα μέλη της Ένωσής μας, μιας και με την παρουσία τους, κοσμούν την Επιστήμη της Φυσικής Αγωγής και τον τόπο καταγωγής τους, τη Φθιώτιδα.
    Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Στερεάς για την συνδιοργάνωση, το ΤΕΙ Στερεάς για την φιλοξενεία, την Περ/κή Δ/νση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, την Δευτεροβάθμια Εκπ/ση Φθιώτιδας και Πρωτοβάθμια Εκπ/ση Φθιώτιδας για την διευκόλυνση των συναδέλφων  και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.





Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου