Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

6η Επιστημονική Ημερίδα Φυσικής Αγωγής - Διαδικτυακή

 Η Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Φθιώτιδας, διοργανώνει την 6η Επιστημονική Διημερίδα Φυσικής Αγωγής, διαδικτυακά, δεδομένων των συνθηκών και έχοντας ως προτεραιότητά την δική σας ασφάλεια, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020. Σε αυτή την ανάρτηση θα βρείτε την φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής καθώς και κάθε πληροφορία σχετική με την ημερίδα.

     Σας ενημερώνουμε ότι η Ημερίδα είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων, καθώς για την εκπομπή της, μας έχει διατεθεί  τεχνική υποστήριξη. Οι 50 πρώτοι που θα πραγματοποιήσουν εγγραφή, θα έχουν και το δικαίωμα της αλληλεπίδρασης με τους εισηγητές. Προτεραιότητα έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη μας για το έτος 2020. Για την συμμετοχή σας θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά και βεβαίωση συμμετοχής. Για όλους τους υπόλοιπους θα υπάρχει η δυνατότητα του live streaming μέσα από την σελίδα το Star Κεντρικής Ελλάδας. Θα ενημερωθείτε εκ νέου για το τρόπο σύνδεσης.

Φόρμα Ηλεκτρονικής Εγγραφής

Πρόγραμμα

Η σελίδα https://tvstar.gr/ θα σας κατευθύνει το Σάββατο 14-11-2020 για την σύνδεση με την Ημερίδα σε ζωντανή ροή (Live streaming)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου